Naar inhoud

Volg ons op:

Stadswandeling

Stadswandeling

De stadswandeling werd ontwikkeld door Toerisme Geel in samenwerking met VVV Geel en de Geelse gidsenbond en brengt je langs de mooiste plekjes en monumenten van de Barmhartige Stede. De route van de wandeling wordt aangeduid met koperen bewegwijzeringsnagels en vertrekt aan Toerismehuis De Waag op de Markt.

 

Al wandelend maak je op verrassende wijze kennis met de grote verscheidenheid die Geel te bieden heeft: van oude historische gebouwen, langs gezellige winkelstraten en mysterieuze paadjes tot oases van rust pal in het centrum van de stad. Geel heeft het allemaal! De begeleidende brochure van de wandeling bevat naast een overzichtelijk plannetje ook een heleboel foto’s van alle bezienswaardigheden in combinatie met een vlotte tekst vol leuke weetjes over de stad.

Stadswandeling

Blijf niet bij de pakken zitten, maar stap ze af!

De stadswandeling is geschikt voor rolstoelgebruikers en kinderwagens en is in totaal vier kilometer lang. Ideaal dus om je conditie op peil te houden. Gemiddeld zou je zo’n 10.000 stappen per dag moeten zetten om er een gezonde levensstijl op na te houden. Wie de stadswandeling achter de kiezen heeft mag al een kleine 6000 stappen in rekening brengen.

 

De begeleidende brochure van de wandeling is verkrijgbaar bij Toerisme Geel, Markt 1, 2440 Geel en kost 2,5 euro per stuk.